Boldautomat

Vi vil være din foretrukne partner inden for golfbaneudstyr

Vi har et af markedets største udvalg af boldautomater

En meget vigtig bestanddel af en drivingrange, er en boldautomat. Derfor har vi, hos X3Mgolf, også gjort en stor dyd ud af, at have et sortiment, som kan opfylde alle behov. Hos X3Mgolf har vi rigtig mange års erfaring inden for salg af boldautomater, og har derfor et stort kendskab til, hvad der efterspørges ude omkring i klubberne.

Vores sortiment spænder vidt og behovsafdækker alle. Vi har automater der er ekstra støjsvage, der har stor kapacitet, der kommer med integreret skyllesystem, der har betalingsløsning og meget mere.

Er du på udkig efter en speciel løsning? Så tøv ikke med at kontakte os, da vi med stor sandsynlighed kan hjælpe dig med den perfekte løsning.

Boldautomater giver muligheden for, at man kan lade sine brugere få fat i rangebolde ude på drivingrangen, uden at der behøves at være en fysisk person til stede. Dette gør det ikke blot lettere for golfbanen, men også for brugerne, da man bringer produktet tættere på dem.

Ja, hos X3Mgolf har vi et stort udvalg af forskellige boldautomater. Disse kommer med forskellige funktioner og med varierende størrelse. Dette er blevet gjort, fordi vi oplever der findes forskellige behov.

Ja, X3Mgolf har boldautomater, hvor der kan vælges forskellige betalingsmetoder. Det kan blandt andet være betaling i form af poletter, kontanter betalingskort eller medlemskort.

Ja, flere af X3Mgolfs boldautomatssortiment kan leveres med intern skyllesystem. Det betyder at du både får en boldautomat og en boldvasker i én og samme automat.

Ja, hos X3Mgolf er vi bekendt med, at alle har hver deres præferencer. Derfor har vi også mindre boldautomater, som gør sig perfekt til den mindre drivingrange.

Professionel og venlig service

Individuelle løsninger

Professionel rådgivning

Total leverandør for vores samarbejdspartnere