FAQ

Det skal være nemt at finde det rigtige golfbaneudstyr

Hos X3Mgolf ved vi det er meget krævende at drive og vedligeholde en golfbane. Derfor skal du ikke bruge en masse tid på at navigerer rundt på vores sider. Vi har prøvet på at gøre det så nemt og overskueligt, som overhovedet muligt, sådan at du hurtigt kan danne dig et overblik. Derfor er vores hovedkategorier delt op så du let kan se, hvor de produkter du søger findes. Underkategorierne er ligeledes beskrivende og vil være behjælpelige med at finde de ønskede produkter.

Hvis ikke du har lyst til at bruge ovenstående metode til at finde nogle golfbane produkter, så har vi også gjort det sådan, at du har mulighed for at søge på det enkelte produkt. Det kunne for eksempel være, at du var på udkig efter en putting green. Så i stedet for, at du skal klikke på ’Golfbanen’ og derefter klikke på ’putting- og indspilsgreen’, kan du nu bare søge på ’putting green’. Dette gøres gennem søgefunktionen, som ligger øverst på alle sider. Herefter vil du blive præsenteret for række resultater af det eller du ord du har søgt på.

Hvem er X3Mgolf og hvad kan vi?

Vi har et mastodontisk udbud af forskellige produkter til golfanlægget. Dette er også kernen i vores forretning, og dét som muliggør, at vi kan danne de gode relationer til vores samarbejdspartnere.  Derfor er vi, hos X3Mgolf, også altid klar til, at gøre hvad vi kan, for at yde den bedste service. Skulle du derfor, mod forventning, være på udkig efter noget, som vi ikke har, så kontakt os gerne. Vi er fuld bevidste om, at uden det tætte- og fleksible samarbejde med vores sam­arbejds­partnere, så er vores forretning ingenting.

Hos X3Mgolf

... har vi et kæmpe producentnetværk, som faktisk spænder over 98 % af alle de producenter, som bliver produceret til den professionelle golf­bane. Derfor har vi også mulig­heden for, at kunne skaffe golfprodukter, som måske ikke lager­føres hos os. Det gør os til din mest fleksible sam­arbejds­partner, når det kommer til golfbane produkter.

Alle produkter

... som sælges gennem X3Mgolf er 100 % originale, hvilket betyder, at du altid vil have fuld garanti på produkter du køber gennem os. Det er ikke uden slid, at vi stolte står her i dag, og håber på at kunne blive din golfbanes fore­trukne leverandør af golfbane produkter. Vi har over 10 års erfaring, hvor vi selvfølgelig har lært en masse. Vi har lært at det er vigtigt at følge med. Den måde vi bedst følger med, er ved at være i kontinuerlig dialog med vores sam­arbejds­partnere, sådan at vi får direkte input fra dem, som faktisk har med produkterne at gøre. Dette, kom­bi­ne­ret med pas­sionen for sporten, gør at vi kan leverer de bedste løsninger til dig, sådan at du kun skal koncentrere dig om, at gøre det, som du er virkelig god til.

Vores primære samarbejdspartnere

... er typisk professionelle golfklubber, golfanlæg og golfbaner. Vi snakker med forskellige mennesker, som spænder fra alt mellem greenkeeperen til ejeren af golfbanen. Vi skal ikke nødvendigvis snakke med en bestemt person, vi tager gerne dialogen med flere forskellige, hvis det er det i har behov for.

Vi arbejder

... efter at dygtiggøre os hver eneste dag, og dette gør vi ikke ved at sidde på håndfladerne. Vi udvider hele tiden vores portefølje, sådan at du altid kan stole på, at X3Mgolf har Danmarks absolut største portefølje, når det kommer til produkter til goldindustrien. Vi sørger for at skaffe de skarpeste priser på de bedste produkter, sådan at vores samarbejdspartnere ved, at de altid får en pris og kvalitet, som de ikke kan få andre steder.

X3Mgolf har en stor produktportefølje

... hvor du kan læse mere om, hvilke produkter på vores hjemmeside vi har lagerført. Det vil samtidig give dig et indblik i indholdet af de forskellige kategorier. Se bl.a. vores Maskiner. Vores Bagskabe. Vores Golfbiler... og meget andet.

Golfbanen

Under sektionen ”Golfbanen” vil du have mulighed for at finde nogle af de helt centrale produkter i X3MGolfs portefølje. Her finder du det golfbaneudstyr, som du ville skulle bruge til at få din golfbane op på højeste niveau. Du kan finde udstyr til golfanlægget blandt andet hulkopper, river, flag og skilte. Derudover finder du også græs, greens og udstyr som er nødvendig til greenkeeping. Under denne har side har du også mulighed for, at du kan gå endnu længere i dybden med vores forskellige former udstyr til golfanlæg.

Drivingrangen

Har du en drivingrange? Så skal du ikke længere ud at kigge flere forskellige steder, når du skal have nye produkter hertil. Hos os kan du finde det golf­udstyr som sædvanligt bliver brugt på drivingrangen. Udslags­måtter, boldautomater, boldvasker, boldopsamlere, targets, net, golfbolde samt meget mere er alt sammen tilgængeligt hos X3MGolf. Vi garanterer at hvis du mangler noget til din drivingrange, så har vi det og ellers kan vi med 99 % sikkerhed skaffe det.  Vores mange års erfaring på dette område gør os i stand til, at vi kan skabe den mest optimale produktportefølje for vores kunder.

Bagskabe

Har du en golfbane eller golfanlæg, så har du med stor sandsynlighed også et sted, hvor dine golfmedlemmer kan få lov til at skifte tøj. Sådan et sted har du helt sikkert brug for, at disse golfspillere kan opbevare deres ting ordentligt. Det kan være golfbags, skiftetøj, værdier og andet, hvorfor der selvfølgelig er forskellige krav til disse golfskabe.
Vi har med vores mange års erfaring samlet en masse information omkring, hvad man generelt bruger af bagskabe ude i verden, og har derfor nøje udvalgt vores sortiment herefter. Vi har et bredt udsnit af forskellige prisklasser samt skabe med forskellige sikkerhedsniveauer. Skulle du mod forventning være på udkig efter en type bagskab, som du ikke kan finde på vores side, så kontakt os venligst. Vi ville med stor sandsynlighed kunne være dig behjælpelig med dette.

Golfbiler

Vi kender vores samarbejdspartnere, og vi ved at vores kunder har en stor forkærlighed for golfbiler. Golfbuggy, golfcart eller hvad du har tendens til at kalde dem, findes herinde på vores side, hvor vi forhandler flere forskellige mærker. Vi tilbyder både brugte-, nye- og golfbiler som kan lejes. Derudover har vi også reservedele på lager til nogle forskellige golfbil modeller, skulle dette være noget, som du var på udkig efter.
Vores udvalg af golfbil modeller er baseret på erfaring. Vi har samlet de mest populære modeller, og har herigennem haft til fokus, at kunne servicere forskellige præferencer inden for golfbilens verden. Som altid er du yderst velkommen til at kontakte os, såfremt du skulle være på udkig efter en golfbuggy, som ikke er at finde på vores side.

Kustgræs eller Hybridgræs?

En af de absolut vigtigste ting, når man har et golfanlæg er, at man har noget ordentligt græs. Derfor har vi hos X3Mgolf gjort en dyd ud af, at have de bedste græstæpper. Så kan din golfbane blive ligesom du gerne vil have den skal være. Bliver din golfbane udsat for en masse slid? Så er det måske hybridgræs du skal have fat i... eller måske mangler du en ny T-line, så man kan sætte sin tee hvor man vil. Uanset hvad du er ude efter, så er vores kunstgræs kategori en himmel for greenkeepers, da man kun vil finde det bedste her.

Vi sætter en stor ære i, at skabe gode relationer til dem vi handler med. Dette gør vi til dels fordi, at vi ønsker I skal komme igen og være glade for at handle med os. Men også fordi vi ved, at jeres viden er uvurderlig for vores forretning. Vi deler alle sammen passionen for dette fantastiske spil - vi har bare valgt at specialisere os på hver vores måde. Derfor er det helt fantastisk, når vi, hos X3Mgolf, har mulighed for at møde ligesindet, hvor passionen kan deles og viden ligeså.
Vores fornemmeste opgave er, at skabe et bånd til dig, sådan at du ikke længere skal bekymre dig om de opgaver vi kan varetage. Vi vil gerne derhen, hvor du blindt kan overlade hele delen med golfbaneprodukter til os, og så sørger vi for, at du får markedets absolut bedste pris og klodens bedste kundeservice.
Lad os sørge for, at det hele kører optimalt gennem din viden og dine behov, så kan du bruge din tid på det, som vi alle ønsker – nemlig at spillerne oplever de bedste rammer til spillet, som vi alle elsker.

​​Fakta om de danske golfanlæg

Vi kender vores kunder rigtig godt, og sørger hele tiden for, at vi holder os ajour med de danske golfanlæg rundt omkring i vores skønne land. I Danmark findes der knap 200 golfbaner, hvor majoriteten af disse er medlem af DGU. Den geografiske spredning er således, at Jylland kan bryste sig af intet mindre end ca. 108 golfanlæg, hvorimod Sjælland står for ca. 62 golfklubber. Bornholm og Fyn står for ca. 17, og X3Mgolf tilbyder vores service til alle. Alle disse golfanlæg har krav på at få det bedste golfbaneudstyr, hvilket vi selvfølgelig gerne leverer.

X3Mgolf udvikler og tilpasser sig markedet og kunderne

Vi arbejder efter at dygtiggøre os hver eneste dag, og dette gør vi ikke ved at sidde på håndfladerne. Vi udvider hele tiden vores portefølje, sådan at du altid kan stole på, at X3Mgolf har Danmarks absolut største portefølje, når det kommer til produkter til goldindustrien. Vi sørger for at skaffe de skarpeste priser på de bedste produkter, sådan at vores samarbejdspartnere ved, at de altid får en pris og kvalitet, som de ikke kan få andre steder.

Professionel og venlig service

Individuelle løsninger

Professionel rådgivning

Total leverandør for vores samarbejdspartnere