Maskiner

Maskiner til golfbanen og sportsanlæg

Vi er stolte leverandører af alle mulige arbejds­maskiner til golfbaner, sportsarealer, hybridgræs, kunstgræs, parker og meget meget mere. I nogle tilfælde tilbyder vi ikke bare salg at maskinerne, men også leje af dem. Her viser vi en oversigt over nogle af de maskiner vi kan levere, og det er uanset om jeres behov er topdressing, såning, fræsning, luftning og/eller dræning af toplaget eller opfyldning med sand eller andre materialer.

Hvad vi ikke viser her har vi muligvis andetsteds. Kontakt os derfor meget gerne for at høre nærmere om vores udbud af arbejdsmaskiner.

Kvalitet, holdbarhed samt de behov dem, som skal udføre arbejdet har er i fokus med maskinerne. De er udviklet til at være robuste og til at kunne være fundamentet for det maskinelle arbejde der er behov for, til at give de professionelle bedre tid til at kunne udføre andre vigtige opgaver.

Andre Maskiner

X3Mgolf har også mange andre forskellige arbejdsudstyr i vores sortiment, blandt andet til opsamling af golfbolde, vanding, arbejdsbiler og meget mere.

Vi er desuden udstillere på Maskiner Under Broen (MUB) der er en faglig grøn maskinmesse for mindre maskiner arrangeret af Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Den henvender sig til professionelle brugere af maskiner og udstyr. MUB er også en industrimesse i den forstand, at en del udstillere viser værktøj, reservedele og værkstedsudstyr, der relaterer sig til salg og service af kompakte maskiner.

Hos X3Mgolf er vi med andre ord leveringsdygtige i et meget bredt og alsidigt sortiment. Skulle du have ønsker som ikke fremgår af vores hjemmesider er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Professionel og venlig service

Individuelle løsninger

Professionel rådgivning

Total leverandør for vores samarbejdspartnere