Hybridgræs CoverLawn

Integration mellem hybridgræs og naturgræs

Et fantastisk produkt, der helt fjerner problemerne de steder hvor græsset ikke gror så godt på grund af stort slid eller andet.

Coverlawn er et nyt produkt til de danske golfbaner. Kontakt os så vi kan komme og demonstrere det.

Vores installation hos Ree Golf - Danmark

Billeder fra steder der vil have gavn af CoverLawn® + installationer

CoverLawn Hybridgræs

Hos X3Mgolf

... bruger vi CoverLawn hybridgræs, som har en masse fantastisk egenskaber, der vil komme de fleste golfbaner til gode. CoverLawn er det helt nye unikke hybridgræsprodukt, der sammen med naturligt græs danner en meget stærk og holdbar kombination. CoverLawn er konstrueret med en meget stærk polyesterbund, hvor hvert kunstgræsstrå er skåret og danner en forstærkning. Armeringen beskytter rodsystemet og græskransen, mens halmen beskytter det øverste slid.

Designet og udformningen

... af CoverLawn gør det muligt for græsstammen at vokse uhindret op og ned gennem CoverLawn. Græssets egenskaber, sammen med mønsteret i forstærkningen, gør at integrationen mellem græs og CoverLawn påbegyndes effektivt. Efter et par dage ses en klar forandring, hvor græsset tager over, hvorefter det tager 6-7 uger for at CoverLawn får fuldført integrationsprocessen.

Status på integrationsprocessen

... kontrolleres ved at trække i CoverLawn. Hvis den sidder fast i jorden, er processen færdig. Processen kan variere i tid grundet forskelligheder i underlaget samt plantningen. Når integrationen er fuldført kan CoverLawn ikke ses længere, her vil det kun være naturgræsset, som er synligt. CoverLawn hybridgræs er en model som kan bruges til at bringe hybridgræs endnu tættere på jer. Har I nogle spørgsmål overhovedet, så er det blot at kontakte os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe jer.

Professionel og venlig service

Individuelle løsninger

Professionel rådgivning

Total leverandør for vores samarbejdspartnere