Par Aide

Vi er stolt samarbejdspartner med Par Aide

Par Aide logo
Download Par Aide katalog

Hvem er Par Aide?

Par Aide er synonym på en mangeårig tradition for innovation og integritet. Da de begyndte tilbage i 1955, afgav de et løfte om kun at producere produkter af højeste kvalitet. Ikke blot at opfylde, men overgå deres kunders forventninger. De har om nogen holdt det løfte og kan stolt sige, at Par Aide pryder de mest prestigefyldte golfbaner i verden.

Gennem de sidste seks årtier har de været fokuseret på innovation, kvalitet, værdi og support. De har en ubestridelig passion for detaljer, der ikke stopper med deres produkter. De lægger lige så mange kræfter i at ansætte folk af høj kvalitet, som de gør på at skabe produkter af høj kvalitet. De lytter til deres kunder. Par Aide forestiller sig nye måder at gøre deres produkter mere produktive og funktionelle på.

Derfor er vi selvfølgelig også stolte af, at vi som samarbejdspartner, forhandler Par Aide produkter her hos X3Mgolf.

Innovation, kvalitet og værdi for pengene

Par Aide produkter er gennemtænkt designet til at hjælpe med at beskytte din banesundhed, reducere vedlige­holdelses­krav og -omkostninger og give den allerbedste oplevelse til dine golfspillere - inspirerende til høj kunde­tilfreds­hed og gen­besøg, der hjælper med at øge banens indtjening. Derfor har vi også et bredt udvalg af Par Aide produkter hos X3Mgolf.

Nedenfor viser vi en række af de forskellige produkter. Ønsker du at se det fulde sortiment, så kan du blot klikke på knappen nedenfor.

Par Aide er et gammelt verdenskendt brand, som leverer kvalitetsprodukter til golfbanen.

X3Mgolf er samarbejdspartner med Par Aide, og udbyder deres produkter.

Kan du ikke finde et specifikt Par Aide produkt, så tag gerne kontakt. Vi kan med stor sandsynlighed hjælpe med at få fat i det.

Professionel og venlig service

Individuelle løsninger

Professionel rådgivning

Total leverandør for vores samarbejdspartnere