Sandfiller

X3Mgolf tilbyder leje eller køb af en Sandfiller

sandfiller-foto-7-comp_orig
sandfiller-foto-4-comp_orig
sandfiller-foto-6-comp_orig

Vores sandfiller er en vertikalskærer som skærer render (2, 3 eller 4 cm dybe og 3 mm brede) og samtidig opfylder med rent tør sand. Det opfræsede filt opsamles i en separat beholder der let kan tømmes.

X3Mgolf tilbyder såvel udlejning som salg af Sandfilleren. Kontakt os ved at bruge vores kontaktformular nedenfor, send os en email på: info@x3mgolf.dk eller ring på: +45 70202207.

youtube-video-thumbnail

Første kørsel med Sandfiller Søllerød Golfklub ​20. april 2020

Tak til greenkeeper teamet i Søllerød Golfklub

Demodagen 1. Juli 2020 ​i Søllerød

Tak til alle besøgende for en rigtig dejlig dag

Som Greenkeeper har du et primært mål; perfektion fra green indtil tee. Det er her Sandfilleren kommer til sin ret. Den er ud­viklet til at hjælpe dig, med at realisere dit mål. Enhver green­keeper, der arbejder på en golf­bane, er opmærksom på, at fræsning og sandfyldning er den perfekte kom­bination for at forhindre, at banen nedbrydes og samtidig medvirker fræsning og sandfyldning til at drænings­systemet forbedres. Med Sandfilleren kombineres fræsning, fjernelse og sandfyldning i én og samme proces.

Princippet bag Sandfilleren er det samme som den meget anerkendte Combinator. Rotorklipperen er forsynet med hårdmetalklinger, hvor en anordning der skaber en luftstrømning, flytter det opfræsede filt. Filtet flyttes herved til en tipbar beholder, der let kan tømmes f.eks. næste gang sandbeholderen skal fyldes op.

Sandbeholderen kan fyldes med tørt sand. Sandet tilføres straks den fræsede rende via et hydralisk transportbånd og en sandopfylder i rustfrit stål. Fordi Sandfilleren tilfører sand øjeblikkeligt, vil det øvre lag forblive stabilt. Dette betyder også, at fairwayen vil være spilbar straks efter anvendelse af Sandfilleren.

Professionel og venlig service

Individuelle løsninger

Professionel rådgivning

Total leverandør for vores samarbejdspartnere