Kunstgræs

Hybridgræs | CoverLawn | Landskabsgræs | Kunstgræs i ruller

En af de absolut vigtigste ting, når man har et golfanlæg er, at man har noget ordentligt græs. Derfor har vi hos X3Mgolf gjort en dyd ud af, at have de bedste græstæpper, sådan at din golfbane kan blive ligesom du gerne vil have den skal være. Bliver din golfbane udsat for en masse slid, så er det måske hybridgræs du skal have fat i, eller måske mangler du en ny T-line, så man kan sætte sin tee hvor man vil. Uanset hvad du er ude efter, så er vores kunstgræs kategori en himmel for greenkeepers, da man kun vil finde det bedste af det bedste her.

Kunstgræs giver et naturligt udseende

Kunstgræs er for mange så naturligt, at det faktisk er svært at se forskel. Det er dog sådan at kunstgræs selv­følgelig aldrig bliver en naturlig græsplæne, men vi har rigtig god feed­back på vores produkter. Kunstgræs inde­holder ingen skade­lige stof­fer, hvorfor det selv­følge­lig ikke er farligt for hverken dyr eller mennesker at befinde sig på det.

Vi leverer professionelle kunstgræsløsninger til golfklubber, minigolf og puttinggreens til haven der­hjem­me. Ved at benytte kunstgræsanlæg slip­per man for at skulle tænke på de danske årstider. Her har du nemlig mulig­hed for at benytte det hele året rundt.

Vi har selvfølgelig flere for­skel­lige typer inden for denne kategori, hvorfor vi altid kan være dig be­hjælpe­lig med at finde den type kunstgræs, som du lige har brug for.

Få den rigtige rådgivning

Vi er helt bekendt med, at der er findes mange forskellige typer af kunstgræstæpper. Derfor er det også vigtigt for os, at vores kunder får den helt rigtige rådgivning, når man skal finde sit nye kunstgræs. Hos X3Mgolf er du altid garan­teret seriøs og grundig rådgivning, så du altid vil være helt klædt på, når du skal vælge.

Vi er klar til at hjælpe med at vælge det helt rigtige til din golfbane. Skal du have lagt en ny kunstgræsbane derhjemme i haven, så kan vi også være be­hjælpe­lige med dette.

Vælg den rigtige kunstgræsplæne

Vi ved godt at det kan være svært at skulle vælge den rigtige kunstgræsplæne. Hvis man søger på inter­nettet, så bliver det heller ikke nemmere, fordi der findes et hav af muligheder derude. Derfor har vi selvfølgelig nogle små guidelines, som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige.

  • Hvilke ting er vigtige for dig? Skal den have en lang holdbarhed? Såfremt dette er en vigtig ting for dig, så er det vigtigt, at du kigger lidt på slidstyrken. Du skal lægge mærke til, om den type du kigger på måske er god og beskyttet mod solens UV-stråling. Er den robust i forhold til at blive betrådt igen og igen. Disse ting er med til at give en indikation omkring kunstgræssets holdbarhed.
  • Skal den være blød? Er det en der skal bruges til at ligge i, sådan at du kræver den skal være blød, eller er det blot en, som skal være mere til pynt? Hvis man blot skal bruge den til pynt, så er det ikke så vigtigt, at den er blød, men skal derimod have en god grøn farve.
  • Læg mærke til hvilke stoffer den indeholder. Skal den bruges af børn og dyr, så er det vigtigt, at der selvfølgelig ikke er nogle skadelige stoffer i den.

Er det svært at finde ud af det? Så ring til os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige kunstgræs til dig.

Er du på udkig efter en putting green som privat? Så kan læse meget mere om, hvad vi tilbyder lige her.

Kunstgræs kan bestå af mange forskellige plasttyper, som man også kalder græsset. Derudover er der også et fyldmaterialet, som udgør majoriteten af kunstgræsbanen. Fyldmaterialet kan bestå af forskellige ting, typisk kan det være lavet af granulerede bildæk, eller noget der er lavet specifikt til det formål der er.

Du kan købe forskellige kunstgræs typer hos X3Mgolf.dk

Du kan lægge kunstgræs på alle overflader. Det er bare vigtigt, at du får lavet en hældning, sådan at vandet har mulighed for at kunne løbe af.

Professionel og venlig service

Individuelle løsninger

Professionel rådgivning

Total leverandør for vores samarbejdspartnere