Hvem er X3Mgolf og hvad kan vi?

En værdig samarbejdspartner

X3Mgolf er Danmarks førende leverandør af professionelt golfbaneudstyr til golfklubber og golfanlæg. Hos os er vores kunder også vores samarbejdspartnere.

Gigantisk udbud af produkter

Vores gigantiske udbud af produkter til golfanlæg er grundstammen i virksomheden og med til at danne de gode og uendelige samarbejder med vores kunder. Vi samarbejder direkte med 98% af de producenterne i verden, der producere golfbaneprodukter. Således tilbyder vi alle vores samarbejdspartnere et overflødighedshorn af produkter at vælger mellem.

Hos X3Mgolf er du altid sikret adgang til de originale produkter, og dermed også den fulde garanti og service på produkterne.

X3Mgolf bygger på mere end 15 års hårdt arbejde, med positiv udvikling og gode erfaringer.

Gennem årene har vi betjent en lang række, professionelle golfklubber, golfanlæg og golfbaner i trofaste og stabile forhold. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, og vi er stadig fyldt med gå-på-mod og er konstant på jagt efter nye produkter som kan hjælpe vores partnere.

​Vores engagerede og kompetente medarbejderstab, danner et stærkt fundament for vores virksomhed.

​​Vi sætter en ære i at nå frem til den mest optimale løsning for vores samarbejdspartnere og med Danmarks største sortiment af professionelle produkter til golfindustrien er vejen gjort lettere for alle​.

Vores klare vision er: "Vi vil levere de bedste produkter med den højeste service til dig".
Et af vore mottos: "Det vi eventuelt ikke har det skaffer vi".

Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med at handle her hos X3Mgolf.

Venlig hilsen
Morten Carlsen - ejer af X3Mgolf

01.

Vi har et mastodontisk udbud af forskellige produkter til golfanlægget. Dette er også kernen i vores forretning, og dét som muliggør, at vi kan danne de gode relationer til vores samarbejdspartnere. Derfor er vi, hos X3Mgolf, også altid klar til, at gøre hvad vi kan, for at yde den bedste service. Skulle du derfor, mod forventning, være på udkig efter noget, som vi ikke har, så kontakt os gerne. Vi er bevidste om, at uden det tætte- og fleksible samarbejde med vores samarbejdspartnere, så er vores forretning ingenting.

02.

Hos X3Mgolf har vi et kæmpe producentnetværk, som faktisk spænder over 98 % af alle de producenter, som bliver produceret til den professionelle golfbane. Derfor har vi også mulighed for, at kunne skaffe golfprodukter, som vi måske ikke har på lager. Det gør os til din mest fleksible samarbejdspartner, når det kommer til golfbaneprodukter.

03.

Alle produkter som sælges gennem X3Mgolf er originale, og har altid den fulde garanti på produkterne som du køber gennem os. Det er ikke uden slid, at vi stolte står her i dag, og håber på at kunne blive din golfbanes foretrukne leverandør af golfbaneprodukter. Vi har over 15 års erfaring, hvor vi selvfølgelig har lært en masse. Vi har lært at det er vigtigt at følge med. Den måde vi bedst følger med på, er ved at være i kontinuerlig dialog med vores samarbejdspartnere, sådan at vi får input fra dem  som faktisk har med produkterne at gøre. Dette - kombineret med passionen for sporten - gør at vi kan levere de bedste løsninger til dig, sådan at du kun skal koncentrere dig om, at gøre det, som du er virkelig god til.

04.

Vores primære samarbejdspartnere har bestået af professionelle golfklubber, golfanlæg og golfbaner. Vi snakker med forskellige mennesker, som spænder fra alt mellem greenkeeperen til ejeren af golfbanen. Vi skal ikke nødvendigvis snakke med en bestemt person, vi tager gerne dialogen med flere forskellige, hvis det er det I har behov for.

05.

Vi arbejder efter at dygtiggøre os hver eneste dag, og dette gør vi ikke ved at sidde på håndfladerne. Vi udvider hele tiden vores portefølje, sådan at du altid kan stole på, at X3Mgolf har Danmarks absolut største portefølje, når det kommer til produkter til golfindustrien. Vi sørger for at skaffe de skarpeste priser på de bedste produkter, sådan at vores samarbejdspartnere ved, at de altid får en pris og kvalitet, som de ikke kan få andre steder.

Professionel og venlig service

Individuelle løsninger

Professionel rådgivning

Total leverandør for vores samarbejdspartnere