Putting green til private

Få en putting green hjemme hos dig selv

Anlæg din egen putting green i din have

Hos X3Mgolf tilbyder tilbyder vi putting green til private, sådan at du kan få din egen putting green i din have. Du behøves altså ikke længere at tage ud på golfbanen for at træne dine putting færdigheder. Nu kan du blot få anlagt den perfekte putting green i din egen baghave.

Du vil komme til at få oplevelsen af, at du spiller på en professionel golf green, og derfor kan du selvfølgelig også træne på samme måde, som var du på den professionelle golfbane.

Exceptionel kvalitet

Står du med ønske om at have din putting green i baghaven, så har vi flere løsninger for dig. Foruden at vi kan være med til at lave den løsning, som du har behov for, så har vi også nogle modeller som allerede er klar til at lagt.

Tour Links designer green

Vores Tour Links designer green kommer i følgende mål: 555 x 705 cm og vil være uden skumovergang. Denne putting green er designet af Dave Barlow, og han har tilkendegivet, at dette bestemt er en af hans favoritter. Hele tanken med denne var, at den kan gøre sig perfekt som den lille putting green i haven, hvor design og æstetik spiller sammen. Den kommer til at skabe et helt naturligt look, og ville kunne være med til at pryde alle danske haver.

Putting green til private - tour link deisgner

Tour Link panelerne er 5 cm høje. Skal denne putting green anlægges i haven, så kan man med fordel grave sine paneler ned. På den måde vil man undgå højdeforskelle, og altså derfor ikke have brug for skumovergange.

Procedure for installation

Denne green kommer som en gør-det-selv løsning, altså lidt som et samlesæt. Det skal dog siges, at dette samlesæt er lavet meget brugervenligt. Alle dele er nummereret og med mærker, sådan at den medfølgende brugsanvisning er nem at gå til.

Afvanding

Hele denne putting green er selvfølgelig robust nok til at kunne modstå det danske klima. Det betyder at du kan være sikker på, at der ikke vil forekomme samlinger af vand på din putting green. Samlingerne er lavet til, at vandet kan blive drænet mellem panelerne, da der ikke findes drænehuller i selve panelerne.

Hos X3Mgolf hjælper vi også private med at få installeret en putting green. 

En putting green kan mere eller mindre lægges på alle overflader. Det vil altså sige, at den både kan anlægges indendørs og udendørs.

Vi kan tilpasse en putting green, sådan at den vil passe til f.eks. din have.

Ring eller skriv blot til X3Mgolf, så kan vi sammen gå i dialog omkring din ønskede putting green. Alle snakke er selvfølgelig uforpligtende.

Du kan fange os på telefona: +45 70202207 og e-mail: info@x3mgolf.dk

En putting green i din egen have

Har du nogensinde drømt om at kunne træne din putting skills lige udenfor din egen dør? Med en putting green i din egen have kan du nu opleve denne luksus. Det er ikke kun en sjov og praktisk måde at forbedre dit spil på, men det kan også være en fantastisk tilføjelse til din udendørs dekoration.

Hos X3MGolf er vi specialiserede i at designe og installere unikke putting greens til private. Vi har et stort udvalg af kunstige græsbelægninger og materialer, der kan tilpasses til dine specifikke behov og ønsker. Vores team af eksperter kan arbejde med dig for at skabe en putting green, der passer perfekt til din have og din stil.

Fordelene er mange ved en privat putting green

Der er mange fordele ved at have din egen putting green. For det første kan du træne når som helst, du vil, uden at skulle tage tid ud af din dag for at besøge en golfbane. For det andet kan det hjælpe med at forbedre dit spil markant, da du kan øve specifikke slag og teknikker på din egen putting green. Og endelig kan det også give en fantastisk mulighed for at underholde venner og familie, mens du samtidig kan vise din golfentusiasme.

Hvis du overvejer at få din egen putting green installeret, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe din drømme putting green, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Hos X3MGolf er vi stolte af at tilbyde den bedste kvalitet og service til vores kunder.

Professionel og venlig service

Individuelle løsninger

Professionel rådgivning

Total leverandør for vores samarbejdspartnere